← Se alla inlägg
2024-08-15

Lärko – Nätverksträff för företag inom konst

Rapport från en fantastiskt givande helg vid Trillevallens Högfjällshotell där Lärkos nätverksträff samlade ett 20-tal konstnärer för två dagar fyllda av dialog, erfarenhetsutbyte och glädjefyllt umgänge.

“Träffen har haft stor betydelse för nätverket och dess fortsättning!”

/Alva Marlen Ljusberg, initiativtagare”  

Lördag 19 augusti 2023
Dagen började med en härlig lunch som satte tonen för en varm och givande nätverksträff. Efter lunch hälsades alla välkomna och vi återkopplade till Lärkos start och utveckling över tiden. Under eftermiddagen fick deltagarna utvärdera Lärkos olika delar och helhet, följt av en trevlig fikapaus och en promenad i den vackra omgivningen. Reflektionerna flödade fritt och gav upphov till insiktsfulla diskussioner.

Kvällen avslutades med en gemensam middag, följd av en ljudvandring som bjöd på en unik upplevelse i kvällningen.

Söndag 20 augusti 2023
Söndagsmorgonen började med en tidig frukost. Därefter fokuserade vi på framtiden och diskuterade vart vi vill och vad som krävs för att komma dit. Efter en välbehövlig fikapaus med aktivitet ledd av Elin Ståhl, var det dags för deltagarna att identifiera sina drivkrafter och engagemang utifrån de teman som lyfts fram. Dagen avslutades med en sammanfattning av helgens insikter och en gemensam lunch innan vi skildes åt.

Denna konferens hade inte varit möjlig utan det värdefulla stödet från Interreg Sverige-Norgeprojektet Samspel63, Stiftelsen Hilmar Alexandersen, Region Jämtland Härjedalen och Trøndelag Fylkeskommune. Vi tackar alla deltagare för deras engagemang och bidrag till en minnesvärd helg. Vi ser fram emot framtida möten och fortsatta dialoger som driver oss framåt tillsammans!

Tindved Logotyp